Pasionat de airsoft? De misiuni intrigante, pline de adrenalina si suspans? Daca raspunsul este da, avem o veste buna pentru tine. In acest material, ne-am propus sa-ti prezentam pe scurt cele mai importante trasaturi ale replicii G21 (6 mm).

In cazul in care nu ai auzit de G21 (6 mm) inca, da-ne voie sa-ti spune ca este o arma destul de apreciata de jucatori, fapt care ne-a starnit si noua curiozitatea si ne-a facut sa ne dorim sa o testam.

Ce are atat de special G21 (6 mm)?

Detaliile precum usurinta de manevrare, dimensiunile potrivite si designul atractiv sunt doar cateva dintre aspectele care atrag imediat atentia impatimitilor acestui joc sport.

P38 Walther

Sursa imagine (copyright): https://en.wikipedia.org/wiki/Walther_P38

De asemenea, tot cei care au integrat deja arma in activitatile lor spun ca replica este una destul de reusita. Copia este fidela dupa originalul P38, ceea ce face ca experienta de joc sa fie una si mai placuta.

O replica de P38 poate fi gasita la:

WALTHER P38 SPRING

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca G21 (6mm) se dovedeste suficient de performanta pentru o arma secundara de airsoft.

Specificatii tehnice ale replicii G21 (6mm)

Vezi produsul cu cateva review-uri aici: G21 6mm Galaxy

Materialul care s-a ales pentru confectionarea acestei replici airsoft este metalul, la care s-a adaugat ABS. Practic, pentru un plus de stabilitate, s-a adaugat polimer texturat, ceea ce face ca experienta de manevrare a armei sa fie una destul de usoara.

In ceea ce priveste partea de munitie, arma se foloseste cu bile de 0,12 – 0,20 grame. Viteza unei bile este de 50 m/s, ceea ce se doveste suficient pentru o experienta de tragere buna, chiar si in conditiile in care jocul implica persoane cu experienta.

Capacitatea incarcatorului este de 12, iar propulsia este una manuala. Arma nu include blow-back.

Modul de trage este unul semi (necesita armare la fiecare tragere), propulsia fiind manuala. Hop-Up-ul acestei arme este fix.

Referitor la lungime, aceasta este de 210 mm, ceea ce se dovedeste suficient pentru o greutatea de 575 grame a replicii. Cu alte cuvinte, am putea defini G21 (6mm) ca fiind o replica cu dimensiuni proportionale.

Iar daca nu ti-ai dat seama deja, replica apartine brandului Galaxy, firma de renume in industria de profil.

Pe scurt - povestea originalului P38

Modelul original P38 a fost aprobat de catre armata nemteasca ca arma oficiala, reprezentand chiar un model emblematic.

Mai precis, pistolul P38 a devenit un inlocuitor pentru Luger P08, din motive economice.

Alte modele de G21

Stiai ca..

Airsoftul isi are originile in Japonia, fiind considerat inca de la inceput o alternativa pentru folosirea armelor reale. Si desi in tara noastra este vazut ca un sport relativ nou, japonezii il practica inca din 1980.

Un mare plus al unui astfel de joc este echipamentul. De regula, el este format din bocanci militari, costum si replica ce imita foarte bine arma reala. Iar dintre toate modelele de replici, putem spune ca G21 (6 mm) este adesea o alegere de succes.

Pe de alta parte, tematica jocului este una destul de complexa: de la senzatiile tari care apar odata cu capturarea unui adversar iscusit, pana la imitarea exercitiilor militare sau chiar reconstituirea unor scene din razboaie celebre.

Datorita asemanarii sale cu realitatea, airsoftul este folosit inclusiv cand vine vorba de exersarea operatiunilor tactice desfasurate de echipajele de politie sau armata. In ultima vreme si diverse firme, interesate de a organiza team buildinguri, aleg sa includa printre activitatile lor airsoftul. Si de cele mai multe ori, alegerea se dovedeste una de succes.

Un astfel de joc ajuta la deprinderea unor abilitati importante precum fair play, lucru in echipa, sprijin reciproc si cooperare.

Pe langa faptul ca este un joc sportiv, in care sunt simulate conflicte sau anumite misiuni, airsoftul este vazut de catre multi impatimiti drept o modalitate de relaxare. Impactul jocului este atat de mare, incat acesta este vazut adesea ca o modalitate strategica de eliberare de stres.

La nivel psihologic, studiile arata faptul ca el nu creeaza dependenta, ceea ce il face recomandat chiar si pentru cei care au astfel de tendinte.

Dincolo de asta, airsoftul poate fi incadrat cu lejeritate drept o alternativa sanatoasa de miscare. El implica alergat si efort, in special pentru cei care ajung sa practice cu regularitate acest sport.

Desi indragit de foarte multi tineri, airsoftul este totusi un sport rezervat persoanelor care au peste 18 ani!

In incheiere, am vrea sa iti reamintim ca pe langa placerea de a plecata intr-o misiune airsoft si de a manevra replica G21 (6mm), este foarte important de tinut cont de un aspect important: ea trebuie armata inainte de orice experienta de tragere.

Iar dincolo de airsoft, modelul de arma G21 (6mm) se dovedeste o alegere foarte buna si pentru trageri la tinta. Asa ca daca intentionezi sa-ti diversifici modalitatile de a te distra, trasul la tinta poate fi o alternativa interesanta.