Cel mai bun pistol Airsoft?

Un pistol de airsoft este similar cu o arma de foc, doar ca trage cu bile de plumb sau cu bile de plastic. Acestea folosesc trei metode pentru a trage: electrica, cu gaz comprimat sau cu incarcare cu arc. Sunt concepute pentru a fi mai putin periculoase decat armele de foc, dar pastreaza un aspect similar. In majoritatea statelor, pentru a le deosebi de armele de foc reale, se foloseste un capac portocaliu din plastic cu varf portocaliu.

Cele trei tipuri de baza de arme Airsoft

Avand originea in Japonia, armele Airsoft sunt o replica exacta a armelor moderne. Acestea sunt concepute pentru simularea in stil militar si si-au croit drum in SUA. Exista trei tipuri de baza comune in randul jucatorilor;

1. Incarcate cu arc

Sunt folosite in principal de jucatorii incepatori in jocurile de lupta de tip militar. Acestea folosesc un arc pentru a trage cu bilele de plastic. Dupa fiecare impuscatura este necesar sa se armeze arma. Sunt potrivite atunci cand se trage cu o pusca cu bolt sau o pusca de vanatoare. Pustile de lunetist sunt cea mai comuna varianta.

2. Alimentate cu gaz

Aceste pistoale sunt folosite mai ales pentru tir la tinta in aer liber. Utilizatorii lor sunt jucatori de nivel intermediar in competitiile de tir. Ele pot fi fie complet automate, fie semiautomate si trag cu bile de plastic la o viteza mai mare decat armele cu arc. Gazul este de obicei propanul, dar sunt disponibile si alte optiuni de combustibil, inclusiv azot si CO2.

3. Cu motor electric

Acestea sunt cele mai avansate si cele mai costisitoare arme de Airsoft. La fel ca si armele cu gaz, acestea pot fi semi-automate sau complet automate. Desi folosesc un resort pentru a trage cu bilele, acestea sunt actionate electric, spre deosebire de pistoalele cu resort care sunt actionate manual.

Avantajele unui pistol Airsoft

O arma Airsoft este mult mai sigura decat o arma reala. Este un mod relativ sigur si convenabil de a invata despre siguranta armelor de foc pentru toate persoanele, inclusiv pentru copii. A fost un subiect de preocupare pentru parinti in ceea ce priveste siguranta copiilor lor in timpul manipularii armelor. Aceasta este o modalitate sigura si ieftina de a-i invata pe copii cum sa manuiasca corect o arma.

De asemenea, este mai usor de transportat armele de airsoft in mod legal si sigur in diferite locuri. Este, de asemenea, cel mai potrivit mod de a trage la tinta. Un alt avantaj al armei airsoft este ca, spre deosebire de munitia reala, bilele de plastic sunt mai putin costisitoare.

Airsoft a inceput ca o alternativa la paintball. In Europa si Asia este mai popular decat paintball-ul, iar in SUA se indreapta tot in aceasta directie.

Avantajul este ca armele au un aspect mai realist, iar alicele nu dor la fel de mult ca in paintballul traditional. Airsoft trage cu bile rotunde cu diametrul de 6 mm sau BB. Desi pot rani putin la impact, acestea se deplaseaza cu o viteza mai mica decat bilele de pusca cu aer comprimat sau gloantele de arma de foc.

BB-urile nu pot provoca rani fatale, dupa stiinta noastra, sau sangerari, spre deosebire de armele reale. Airsoftul este considerat o jucarie, dar masurile de siguranta ar trebui sa fie in continuare in vigoare atunci cand va jucati cu aceste pusti sau pistoale.

Multe pistoale de airsoft sunt de fapt replici ale unor arme reale, iar initial unii producatori au folosit matrite ale originalelor pentru a crea acelasi aspect. Producatorii au incercat chiar sa le faca sa cantareasca la fel ca arma originala din otel.

Motive pentru a detine o arma de foc Airsoft

Exista o serie de motive intemeiate pentru care ar trebui sa detineti o arma de airsoft. O replica de arma de foc sporeste siguranta armelor si transmite educatie. Este un instrument important pentru formarea caracterului si, de asemenea, poate fi folosit pentru consolidarea echipei. Manipularea unei arme necesita o mare responsabilitate; prin urmare, ar fi recomandabil sa incepi cu o arma de Airsoft pentru a preveni eventualele raniri si, in acelasi timp, pentru a-ti intari increderea, fie pentru tine, fie pentru copilul tau.

Ce defineste cea mai puternica pusca cu aer comprimat?

Atunci cand va ganditi sa cumparati o pusca cu aer comprimat puternica, este important sa va amintiti ca viteza bilei nu este echivalenta cu puterea. Unii producatori pot folosi o bila cu o greutate exceptional de usoara pentru a inregistra o viteza mare. Cel mai bine este sa luati in considerare FPE, cunoscut sub numele de Foot-Pounds of Energy. FPE ia in considerare greutatea bilei, in plus fata de viteza.

Asadar, nu ignora cifra FPS, dar, daca este posibil, verifica sa vezi greutatea alicei folosite pentru viteza.

Airsoftul este cel mai bun sport pentru ca este mult mai mult decat atat, este mult mai mult decat un joc, este o pasiune. Este un joc care combina perfect exercitiul fizic cu strategia mentala. Un joc care necesita toate abilitatile jucatorilor pentru a putea castiga.

Pentru a castiga acest joc, ai nevoie de o minte rece, de dezvoltarea unei strategii, de capacitatea rapida de a alege si de a decide, de indemanare cu mainile, de forta cu bratele, de a avea profunzime si de reflexe rapide. Pentru a fi inteligent si a avea o buna capacitate de adaptare la diferitele medii in care lupti, trebuie sa iti tii respiratia si sa pastrezi tacerea. Trebuie sa stii sa lucrezi in echipa si sa ai capacitate de sacrificiu.

Toate valorile si emotiile unei confruntari razboinice, fara niciun aspect negativ al acesteia. Indraznesti sa il joci?