Jocul de airsoft este o activitate distractiva. Este, de asemenea, educativa. A fost folosita atat in scopuri de antrenament militar, cat si pentru distractie. Este preferatul celor dependenti de adrenalina si al celor carora le place sa alerge cu arme si sa pretinda ca se afla in mijlocul razboiului.

Asa ca, bineinteles...

... nu vrei ca distractia sau antrenamentul tau sa fie afectate de grijile legate de fata ta. Masca de airsoft este o necesitate pentru ca protectia este prioritara. Asa ca trebuie sa tratezi fiecare teren de airsoft ca pe un adevarat camp de lupta. Trebuie sa stii Sunt sigure mastile de Airsoft Mesh?

Airsoftul necesita o multime de masuri de siguranta. Ar trebui sa fii constient de protectia ochilor, protectia gurii sau pachetul complet. De aceea, un jucator de airsoft este foarte pretentios in ceea ce priveste masca sa.

In acest articol...

Totul se refera la masca. In special, cea mai comuna alegere dintre diferitele tipuri - masca din plasa. Vom afla ce va functiona cel mai bine, intrand in detalii despre:

  • Diferitele tipuri de masti de fata airsoft;
  • Caracteristicile mastii si elementele de siguranta;
  • Daca o masca cu plasa este sigura pentru jucatorii de airsoft;
  • In ce conditii este cel mai bine sa folosesti masca cu plasa; si
  • Atat de multe altele!
  • Cizme pe teren!

Ce este o masca de airsoft?

Mastile de airsoft sunt cele pe care le purtati pentru a va acoperi fata si a o proteja de proiectilele de airsoft. In timp ce ochelarii de airsoft sunt special pentru protectia ochilor, mastile de airsoft sunt pentru intreaga fata. Le puteti purta ca parte a castii sau ca atare.

Exista masti cu jumatate de fata pentru protectia partii inferioare a fetei; si masti complete pentru protectia intregii fete. In plus, exista masti concepute in mod explicit pentru protectia urechilor.

Indiferent ce va ofera...

Singurul lucru care ar trebui sa va preocupe este daca va poate proteja fata impotriva bilelor de airsoft care vin spre tine la viteza maxima. Cand joci airsoft, vei fi atacat. Da, de catre bile de airsoft BB carora nu le pasa de pielea ta. Asa ca ar fi bine sa fii pregatit.

In alegerea celor mai bune masti de airsoft, sunt multe de luat in considerare.

Ce face ca o masca Airsoft sa fie buna?

O masca de airsoft buna ar trebui sa te protejeze de proiectilele de mare viteza si, in acelasi timp, sa iti pastreze vederea clara si ventilatia neintrerupta.

Vestea buna este ca...

piata ofera masti de airsoft care au ca scop sa raspunda acestor nevoi. Dar diferiti producatori fac masti intr-o varietate de materiale si modele. Fiecare dintre ele au argumente pro si contra. Nu poti sa le ai pe toate, sa stii.

Asadar, care este diferenta? Cele doua lucruri principale care trebuie luate in considerare sunt designul si materialul.

Designul mastii

Modelele pe care le veti vedea pe piata sunt infinite.

Dar cele mai comune sunt:

Casca de airsoft ofera protectie completa. Acopera intregul cap. Dar unele casti au doar rolul de a va tine echipamentul de protectie. O poti asocia cu orice fel de masca, atata timp cat aceasta are accesorii de montare.

Exista masca cu jumatate de fata care ar necesita sa cumperi si ochelari de protectie care sa o insoteasca (uneori se numeste aparatoare de gura). Jucatorii de airsoft combina adesea masca de jumatate de fata cu ochelari de protectie, o pereche diferita pentru campurile de airsoft.

Apoi, exista intotdeauna optiunea mastii integrale.

Exista atat de multe altele.

S-ar putea sa gasesti o masca sau o casca cu curele elastice reglabile care iti pot oferi o potrivire adaptata. In cele din urma, exista o masca conceputa pentru a te ajuta sa vezi in continuare prin vizorul de fier fara prea multe probleme.

Dupa cum am spus.. Ele rivalizeaza prin caracteristicile lor cheie, dar toate au acelasi scop. Trebuie doar sa iti gasesti propriul stil!

Materialul mastii

O masca de airsoft este realizata fie din plasa de otel, fie din plastic policarbonat "anti-rupere".

Principala diferenta intre cele doua:

Mastile din plastic solid sunt mult mai sigure decat cele din plasa de sarma. Armele de airsoft pot fi "jucarii", dar sunt totusi arme. Gloantele de airsoft care zboara la viteza maxima pot crea un impact puternic impotriva mastii tale de fata.

Varianta din policarbonat este facuta sa absoarba socurile si sa distribuie uniform forta de impact, reducand riscul de rupere. Dar ochelarii de protectie cu sigiliu complet, cei care iti acopera intreaga fata, au o ventilatie teribila. Ca urmare, respiratia va produce condens, afectandu-ti vederea.

Exista insa lentile anti-aburire, care sunt special concepute pentru a fi rezistente la condens.

Pe de alta parte...

Plasa de sarma se rupe mult mai usor. Deoarece sunt facute din otel, fragmentele ar fi periculoase pentru fata ta, in special pentru ochi. Dar ventilatia este exceptionala, asa ca nu trebuie sa iti faci griji de aburire.

Acum, sa intram mai in amanunte despre asta...

Sunt mastile de plasa sigure?

Opinia cea mai populara este ca purtarea ochelarilor de protectie din plasa nu este la fel de sigura ca si cea a ochelarilor de protectie cu lentile din plastic.

Verdictul este corect.

Un pistol de airsoft poate propulsa un BB de airsoft pana la 120m/s. La distanta mica, poate crea daune semnificative. Deoarece ecranul din plasa nu are suprafata solida pe care o ofera plasticul, fragmentele de BB sparte ar putea intra in orificii si sa va raneasca fata, in special ochii.

Dar cum ramane cu masca din plasa?

Masca cu plasa este cea mai buna alegere pentru protectia partii de jos a fetei. Atunci cand vrei sa te asiguri ca aburii nu-ti afecteaza vederea, acest tip este pentru tine.

Asadar, va sugeram sa alegeti plasa de sarma pentru partea de jos a fetei, cea care lasa loc pentru ochelari de protectie. Pe piata sunt disponibile combinatii precum semimasca din plasa de otel cu continut scazut de carbon si plastic ABS. Poti opta pentru acestea. Protectia ochilor cu plasa de sarma este prea riscanta.

O masca de plasa poate ca nu este cea mai sigura alegere, dar are avantajele si dezavantajele sale, nu-i asa? Depinde de prioritatea ta.

Crezi ca esti suficient de rapid pentru a preveni ca un glont sa te loveasca in fata? Spray-ul anticeata pentru masti este ineficient pe terenul pe care joci? Atunci mergi mai departe si ia-ti masca de plasa.

In masura in care poti, te sfatuim sa iei in considerare un alt tip de masca de airsoft. Protectia completa este prioritara aici. Nu este vorba doar de fata ta simpatica. Ferestrele sufletului tau au nevoie si ele de protectie.

Speram ca acest articol te-a ajutat sa te decizi asupra urmatoarei tale achizitii de masti.

Intrebari frecvente

Poti purta ochelari sub o masca de airsoft?

Depinde de tipul de masca de fata airsoft pe care o ai.

Daca ai ales tipul cu plasa de otel, probabil ca ai nevoie de ochelarii de vedere. Spre deosebire de ochelarii de airsoft sau de ochelarii de protectie, tesatura din plasa nu va ofera claritatea vederii oferite de ochelarii de vedere. Asa ca ar fi bine sa gasesti tipul de masca conceput pentru a se potrivi perfect peste ochelarii tai.

Recomandam...

Ia-ti o masca cu curele reglabile, astfel incat sa poti modifica dimensiunea pentru a se potrivi ochelarilor tai. Sau, poti sa-ti personalizezi ochelarii pentru a putea fi potriviti in spatele unei masti sau a unei casti.

Dar cel mai bun sfat al nostru ar fi sa iti iei ochelari de protectie care sa se potriveasca cu reteta ta.

Pot fi folosite mastile de airsoft pentru paintball?

Exista masti de paintball disponibile pe piata. Cu toate acestea, este un lucru incomod cu care sa alergi. Nu suntem singuri in aceasta problema. Prietenii nostri si recenziile pe care le citim online au pareri similare.

Vrei un inlocuitor pentru masca de paintball. Si da, o masca de airsoft este o alternativa buna pentru o masca de paintball. Cu toate acestea, in aceasta situatie, iti recomandam o masca integrala, mai degraba decat una semifaciala. Si o masca din plasa ar fi de asemenea buna.

Pur si simplu pentru ca paintball-ul este mai putin periculos decat alte sporturi de tir. Stropii de paintball nu va vor afecta asa cum o va face un BB. Asa ca nu ar fi nevoie sa fii prea pretentios in privinta ochelarilor din policarbonat si a altor "decizii privind masca".

Pur si simplu ia-ti o masca de protectie, apoi du-te pe campul de lupta!